Etusivu » Yritystoiminta » Kasvu ja kannattavuus syntyvät tehokkuudesta
Sponsoroitu

Niin yrityksen johtaminen kuin projektien hallinta vaativat ajantasaista ja täsmällistä tietoa. Tarvitaan liiketoiminnan hallintajärjestelmä.

– Yrityksillä on paljon toistuvia, rutiininomaisia töitä sekä aikaa vieviä ja monimutkaisia laskutusprosesseja, joita voidaan mahdollisesti automatisoida. Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä kerää kaikki tiedot samaan järjestelmään, kertoo Koho Sales Oy:n toimitusjohtaja Mikael Wallstén.

Kohon toiminnanohjaus- ja projektinhallintajärjestelmä pitää sisällään projektien aikataulutuksen, resurssoinnin ja kannattavuuslaskennan. Lisäksi siihen kuuluvat kaluston ja henkilöstön kuormitustyökalut, työnohjaus, työajanseuranta ja tuntikirjaukset sekä CRM ja myyntilaskutus.

– Tehtävämme on helpottaa asiantuntijoiden töiden hallintaa sekä nopeuttaa laskutusta. Esimerkiksi poikkeustilanteessa voidaan työt siirtää asiantuntijalta toiselle; tuuraaja näkee heti missä vaiheessa projekti on ja mitä pitää tehdä seuraavaksi. Myös kuormitushuippuja voidaan ennakoida. Henkilöstön hyvinvointi paranee, kun kuormitus on sopivalla asteella, vältetään niin ali- kuin ylikuormitusta, Wallstén toteaa.

– Tuotamme liiketoiminnan hyvinvointia, toimivat järjestelmät auttavat yritystä toimimaan tehokkaasti, lisää projektijohtaja Kalle Raitio.

Asiakkaan tarpeeseen räätälöity järjestelmä

– Yritykset kokevat järjestelmien käyttöönottoprosessit monimutkaisiksi ja työläiksi, vaikka näin ei ole. Käyttöönottoprosessit on Koholla tehty asiakkaalle mahdollisimman kevyiksi ja itse järjestelmä integroituu tarvittaessa muihin asiakasyrityksen käytössä oleviin järjestelmiin. Järjestelmien nykyaikainen hankintaprosessi onkin kuin karkkikauppa, jossa asiakas valitsee parhaiten heitä palvelevat järjestelmät, jotka sitten integroidaan toisiinsa yhdeksi kokonaisuudeksi, Kalle Raitio sanoo.

– Räätälöimme järjestelmän ja rajapinnat aina jokaisen asiakkaan kohdalla kunkin asiakkaan erityistarpeisiin. Koho on aina kustomoitu, Mikael Wallstén summaa.

Koho toiminnan­ohjaus­ on ylivoimaisesti monipuolisin

Next article