Etusivu » Yritystoiminta » Koulutuksella kasvuun ja yritysuran huipulle
Sponsoroitu

Suomen Yrittäjäopisto auttaa yrittäjiä, yrityksiä ja työntekijöitä menestymään. Vahva yrittäjyyden henki on osana kaikkea toimintaa.

Vuosittain mukana satoja yrittäjiä, vuosittainen opiskelijavirtauma noin 3700, koulutustoimintaa 60 eri paikkakunnalla ja verkossa, asiantuntijoita 80 – siinä muutamia valtakunnallisesti toimivan Suomen Yrittäjäopiston tunnuslukuja. Johtavan yrittäjyyskouluttajan asemassa olevan opiston keskeisin kohderyhmä on rehtori Jorma Kukkeenmäen mukaan mikro- ja PK-yritykset.

– Toimintamme perustana on yrittäjyys. Teemme työtä asiakkaan hyväksi aina yrittäjämäisellä asenteella.

Kukkeenmäki korostaa helposti saavutettavien koulutus- ja kehittämispalveluiden tärkeyttä. Palvelut halutaan tuoda ihmistä lähelle.

– Olemme kehittäneet verkkokoulutusta jo kymmenen vuotta, joten koemme olevamme verkossa toteutettavan koulutuksen prosessin asiantuntijoita. Poikkeustilanne siirsi loputkin tarjoamamme koulutukset kokonaan tai osittain verkkoon. 

Yrittäjäopistossa asiakkaalle rakennetaan yksilölliset koulutus- ja kehittämisohjelmat. Tavoitteiden saavuttaminen varmistetaan aidolla ohjauksella.

– Suunnittelemme ja rakennamme kaikki koulutuksemme hyödyntämällä päivittäin yrittäjiltä koulutus- ja ohjaustilanteissa saamaamme ajankohtaisinta tietoa. Yhteistyötä tehdään tiiviisti myös eri yhteistyökumppaneiden ja järjestöjen kanssa, Kukkeenmäki toteaa. 

Kukkeenmäen mielestä yrittäjyyden merkitys kasvaa tulevaisuudessa entisestään. Muutos vaatii jatkuvaa osaamisen uudistamista yrityksissä.

– Yritykselle se tarkoittaa kehittymistä ja menestymistä, yrittäjän osaamisen kasvua. Eräänlainen läpimurto yksittäiselle ihmiselle saattaa olla työpaikan saaminen. Tästä me olemme kiinnostuneita.

Next article