Etusivu » Yritystoiminta » Mihin hukkuu tuottavuus?
Sponsoroitu

Sakari Ranta

toimitusjohtaja, Logate Oy
040 777 0266
www.logate.fi

Toimitusketjun digitransformaatiolla merkittäviä hyötyjä.

Useimmat organisaatiot ovat riippuvaisia toimittajistaan. 80 % organisaatioista hukkaa tuottavuutensa reaktiiviseen sähläykseen toimitusketjun häiriöiden vuoksi. Tähän katoaa iso kasa euroja, mutta harvoilla on sen hallintaan työkaluja.

– Toimitusketjun muuttamisessa reaktiivisesta proaktiiviseksi ja asiakasnäkökulmasta optimoiduksi, digitalisaatio luo aivan uusia mahdollisuuksia. Uudet toimijat kuten Amazon menestyvät juuri datan hyödyntämisellä. Palveluna se on jo lähes kaikkien saavutettavissa, toteaa Sakari Ranta, Logate Oy:n toimitusjohtaja.

Saapuvat hallintaan

Kun toimituksia hallitaan kokonaisuutena, toimittajien välille saadaan synergioita.

– Digitalisaatio mahdollistaa muun muassa mikromanageerauksen automatisoinnin ja jatkuvan vaatimustenmukaisuuden hallinnan toimittajilta asiakkaalle. Päätökset perustuvat ajantasaiseen tietoon.

– Kun toimittajien lähetykset yhdistellään ja esivalmistellaan älykkäästi, työpisteiden tehokkuus ja läpäisykyky kasvavat merkittävästi, Ranta sanoo.

Toimittajille näkyvyys kysyntään

Logate MiniMarket -automatisoi tilaukset ja ohjaa täytöt työpisteissä. Se luo toimittajille ajantasaisen näkymän täydennystarpeisiin. Tieto auttaa ja sitouttaa toimittajia.

– Siihen pystytään ottamaan kaikki toimittajat, myös ne jotka toimittavat yksittäisiä tuotteita, Ranta toteaa.

Nopea käyttöönotto, nopea takaisinmaksu

Logaten palvelut tuovat valtavasti tiedolla johtamisen hyötyjä helposti asiakkaan käyttöön.

– Kehityssuunnitelma jaetaan 1–3 kuukauden mittaisiin projekteihin, joista tulee konkreettiset ratkaisut tuotantoon. Näin saadaan nopeat hyödyt ja takaisinmaksu sekä minimoidaan riskit.

– Asiakkaitamme yhdistää se, että heidän asiakkaidensa palvelukokemus on huippuluokkaa, tunnusluvut erinomaisia ja koko toimittajaverkosto sykkii nopeasti kysynnän tahtiin, Ranta summaa.

Lue lisää Logaten moderneista materiaalinhallintapalveluista >>

Next article