Etusivu » Yritystoiminta » Tulevaisuuden tehtailla on toimiva softa
Sponsoroitu

Käyttäjäystävällinen metalli- ja teknologia-alan pk-yrityksille suunniteltu TuottoPLUS on täysin suomalainen toiminnanohjausjärjestelmä.

Kattavat ja selkeät toiminnot yhdistettynä helppokäyttöisyyteen – kotimainen TuottoPLUS lunastaa asemansa myös kustannustehokkaana toiminnanohjausjärjestelmänä. Tuottoplus Oy:n toimitusjohtaja Henri Kantola kertoo vuosien kehitystuloksena syntyneestä järjestelmästä, jota edelleen jatkuvasti jalostetaan asiakkailta saatavan palautteen perusteella.

– TuottoPLUS on kehitetty nimenomaan käyttäjän näkökulmasta. Suurin osa toiminnoista on ohjelmassa valmiina, loppu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Kantolan mukaan moni uusista asiakkaista tulee tilanteesta, jossa yrityksellä ei joko lainkaan ole toiminnanohjausjärjestelmää tai käytössä on huonosti toimiva järjestelmä.

– Valitettavan suurella osalla konepajoista on soveltumaton toiminnanohjausjärjestelmä, jota rahaa palaen vuosien ajan väkisin yritetään räätälöidä toimintamalliin sopivaksi. Miksi ei suoraan valittaisi juuri yrityksen tarpeisiin suunniteltua järjestelmää?

TuottoPLUS-toiminnanohjausjärjestelmän näyttötaulu tuotannon tilanteesta reaaliaikaisena on nykyaikaa. Kuva: TuottoPLUS

Yhdellä silmäyksellä kaikki tarvittava tieto

TuottoPLUS-toiminnanohjausjärjestelmässä tiedon luominen on nopeaa, minkä jälkeen data on yhdellä silmäyksellä kunkin toimijan tarkasteltavissa. Ostajalle avautuvasta tarveikkunasta tämä näkee mitä pitää tilata ja milloin, ja tuotantopäällikkö näkee, onko tuotanto pysynyt aikataulussa.

– Työntekijä taas näkee omasta ikkunastaan työjärjestyksensä, ja taloudesta vastaavan on helppo tarkistaa, mitä kustakin projektista on jäänyt käteen, Kantola selvittää.

Moni herää yrityksen myynnin hetkellä siihen, että kaikki liiketoiminnan pyörittämiseen tarvittava tieto on yksinomaan yrittäjällä. Kantola painottaa, että esimerkiksi sukupolvenvaihdos on huomattavasti helpompaa toteuttaa, jos kaikki tarpeellinen tieto löytyy myös järjestelmästä.

– Sama pätee tilanteissa, joissa yritys kasvaa ja töihin tulee esimerkiksi uusia myyjiä. Järjestelmän käytön oppii hetkessä, mutta vuosikausien tietomääriä ei voi päästä toiseen päähän kaataa.

Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä miten TuottoPLUS voi edistää liiketoimintaasi >>

Next article