Etusivu » Logistiikka » Milloin on hyvä aika pohtia logistiikan ulkoistamista?
Sponsoroitu

Kun toiminta laajenee eikä oman varaston kapasiteetti enää riitä, varastoinnin kiinteiden kulujen vaihtaminen muuttuviksi on usein taloudellisesti järkevää. Keskity omaan ydinliiketoimintaasi, ja anna logistiikkaan erikoistuneen kumppanin hoitaa varastointi tehokkaasti.

Jo yli 100 vuotta kirja-alan logistiikkaa hoitanut Kirjavälitys Oy tarjoaa myös kirja-alan ulkopuolisille toimijoille sisälogistiikkaa KV Logistiikan kautta. Vuonna 2021 toimitimme 21 miljoonaa tuotetta, joista yli 4 miljoonaa oli muita kuin kirjoja. Sisälogistiikkamme kattaa muun muassa: 

  • Tuotteiden vastaanoton ja tarkistukset tavarantoimittajilta, hyllytyksen ja lavoituksen
  • Toimitusprosessin tilaajille joko kolli- tai lavatoimituksina sekä varastoinnin
  • Lähes reaaliaikaisen raportoinnin verkkopalveluna

Varastotilan tarjoaminen voi kuulostaa melko yksinkertaiselta, mutta koko palveluprosessi tarjoaa paljon logistiikkansa ulkoistavalle asiakkaalle. Kirjavälitys Oy:n palvelujohtaja Matias Sarkkisen mukaan laadukas palvelukonsepti taipuu moneen – tuotteiden vastaanottamisen ja varastoinnin lisäksi prosessiin voi ketterästi sisällyttää paitsi koko tilaus-toimitus-laskutus -prosessin, myös esimerkiksi tarroitusta, muovitusta, niputtamista ja kokoamista. 

Logistiikkakeskuksemme Hyvinkäällä laajeni

Hyvinkään logistiikkakeskuksen noin 5 000 m²:n suuruinen laajennus valmistui maaliskuussa 2022, kasvattaen varastotilojamme Hyvinkäällä ja Keuruulla yhteensä lähes 24 000 m²:iin, joissa meillä on käytettävissä yhteensä 31 000 lavapaikkaa ja 10 km pienkeräilyhyllyä. Keräily- ja pakkausautomaatiomme nopeuttaa tuotteiden läpimenoaikoja.

Laatua ja luotettavuutta

  • Bureau Veritaksen ISO-laatusertifioinnit toiminnan laadun, ympäristön, tietoturvan sekä työterveyden ja -turvallisuuden järjestelmien osalta
  • Kauppalehden Kestomenestyjä-luokitus viimeiseltä viideltä vuodelta
  • Liikevaihto liki 100 M€
  • Henkilökuntaa 180 henkeä
  • Vuosittain erinomaiset arviot saava asiakaspalvelu
Next article