Etusivu » Yritystoiminta » Digitalisaatio vie SAP-järjestelmät osaksi liiketoimintaa
Sponsoroitu

Kari Pietiläinen

kehityspäällikkö, ERP-arkkitehtuuri, TietoEVRY Oyj

Tiia Kokko

SAP-liiketoimintajohtaja, TietoEVRY Oyj

– Perinteinen ERP on tukenut yritysten liiketoimintaa kymmeniä vuosia, nyt toiminnanohjaus pitää saada osaksi digitaalista liiketoimintaa. Se on paljon enemmän kuin pelkkä SAP S/4HANA -päivitys, joka on välttämätöntä, mutta ei yksin riitä. Tulevaisuuden ERP yhdistyy ympäröivään digitaaliseen liiketoimintaan – asiakaskokemukseen, verkkokauppaan, IoT-dataan sekä toimintaympäristöstä kerättävään ulkoiseen dataan.

Menestyvät organisaatiot osaavat huomioida tämän kokonaisuuden, kertoo TietoEVRY:n ERP-arkkitehtuurin kehityspäällikkö Kari Pietiläinen.

– Alun perin ERP-järjestelmät olivat IT-hankkeita, jotka tehtiin organisaation omaan käyttöön tukemaan liiketoimintaa. Tulevaisuudessa ERP:t integroituvat yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa käytettäviin järjestelmiin ja liiketoimintaprosesseihin, silloin päästään seuraavalle tasolle, Pietiläinen jatkaa.

– On yhdistettävä vanha ja uusi maailma, vietävä CIO:n ja CDO:n agendat yhteen. Luotettavan datan puute on suurin este digitalisaation skaalautumiselle. Yrityksissä kiinnitetäänkin enenevässä määrin huomiota datan transformaatioon, TietoEVRY:n SAP-liiketoimintajohtaja Tiia Kokko painottaa.

Vankkaa osaamista liiketoiminnan digitalisoimisesta

TietoEVRY on Suomen ja Pohjoismaiden suurimpien yritysten pitkäaikainen SAP-kumppani. TietoEVRY:n kokemuksesta digitalisaation edelläkävijöiltä, esimerkiksi pankki- ja kaupantoimialoilta, voidaan ammentaa myös perinteisemmille toimialoille. Muutos tehdään aina liiketoiminnan ehdoilla varmistaen liiketoiminnan jatkuvuus ja kehittäminen.

– Haluamme tehdä digitalisaatiota pohjoismaisella otteella: pohjoismainen avoimuus ja luottamus ovat meille erityinen voimavara, sanoo Pietiläinen.

Muutos tehdään aina liiketoiminnan ehdoilla varmistaen liiketoiminnan jatkuvuus ja kehittäminen.

– SAP-järjestelmillä on usein keskeinen rooli datan lähteenä ja digitalisaatio edellyttää, että tämä data tuodaan liiketoiminnan hyötykäyttöön. SAP S/4HANAn avoin arkkitehtuuri tarjoaa uusia mahdollisuuksia yhdistää eri teknologioita ja osaltaan edistää digitalisaatiota. TietoEVRY:llä on vahvaa osaamista ja kokemusta näiden maailmojen tuomisesta yhteen, Kokko lisää.

ISG valitsi TietoEVRY:n johtajaksi kaikilla neljällä osa-alueella toteuttamassaan tutkimuksessa koskien Pohjoismaiden SAP-palveluekosysteemiä.

Lataa ISG Provider Lens™ SAP HANA Ecosystem Services 2021 -raportti sekä liity TietoEVRY:n SAP GO -yhteisöön ja saat lisävauhtia transformaatiomatkaasi.

TietoEVRY Oyj

Pohjoismaiden johtava IT- ja SAP-palveluiden tarjoaja.

Lähellä asiakasta pitkäaikaisten kumppanuuksien johdosta.

Vahva visio ja näkemys digitaalisesta tulevaisuudesta ja siitä, miten SAP-järjestelmät ovat osa tätä kokonaisuutta.

Digitalisoinnilla kohti menestystä

Next article